De Logopedist

Niki Buitenhuis

Na werkzaam geweest te zijn in een logopediepraktijk en in het Speciaal Basisonderwijs startte ik in 2010 mijn eigen logopediepraktijk. Steeds meer ging ik mij interesseren en verdiepen in het behandelen van adem- stem en stotterklachten. Inmiddels heb ik hier ruime ervaring mee opgedaan en heb ik vorig jaar besloten mijn praktijk in Culemborg volledig te gaan richten op deze cliëntengroep. De adem en de stem zijn van grote invloed op hoe je je als persoon voelt en door het leven gaat. Beperkt worden in het communiceren doordat je stem niet wil, of doordat je vermoeid raakt door het spreken of verkeerde ademgewoonten heeft invloed op je dagelijks leven. Ook stotteren kan er voor zorgen dat je niet de keuzes maakt, die je diep van binnen eigenlijk zou willen maken, waardoor je je minder vrij voelt. Het is mijn passie om deze mensen te begeleiden hun eigen stem en geluid te ontdekken en door een betere ademhaling meer energie en ontspanning te krijgen.

Ook volwassenen met articulatieproblemen of logopedische problemen na een niet aangeboren hersenletsel zijn welkom!

Opleiding en bijscholingen

Na mijn opleiding logopedie aan de HU heb ik verschillende bijscholingen gevolgd op het gebied van de stem, ademhaling, ontspanning, NLP, spraak en taal. Ik sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en behaal iedere 5 jaar mijn punten door middel van deze nascholing en andere activiteiten.

Prive

  • geboren 08-07-1982
  •  woonplaats: Culemborg
  • moeder van Lonneke 2009 & Aukje 2013
  • Passie voor zingen en gitaar spelen